Forside Baggrund

Medie: Amazon åbner i Norden inden sommer

-
Foto: Amazon. Illustration: recordere.dk

Amazon kan klargøre en nordisk lancering her i 2. kvartal 2018.

Det er ventet at Amazon snart udvider til flere lande og her har Norden været nævnt flere gange som en af de regioner Amazon kigger på.

Altså Amazons netbutik, med lokale lagre af varene, med forbedret logistik og dag til dag levering.

Annonce:

Nu fortæller flere svenske kilder med insider kendskab til e-handel til mediet Di Digital (Dagens industri), at Amazon er begyndt at ansætte medarbejdere til en svensk lancering her i 2. kvartal 2018.

Eller rettere, det er hemmeligt hvad Amazon hyrer ind til, men rygterne i branchen går på at det handler om den nordiske udvidelse.

“De kommer til Sverige, Danmark og Finland samtidig og tilbyder gratis levering og levering næste dag. I betragtning af Amazons ressourcer tror jeg, at de vil have et lager i Norden fra starten”, lyder vurderingen fra Hans Otterling, der er partner i venturekapitalfirmaet Northzone, overfor Di Digital.

Hvis den vurdering holder, så kan Amazon satse på lager og administration i Stockholm-området, hvor de ansætter nu, og derfra styre de lokale hjemmesider, varelager og levering til Norden.

 

Annonce:
KILDEDi Digital
Forrige artikelNetflix sendte ’Star Trek: Discovery’ ud i rummet
Næste artikelNy Raspberry Pi med 5 GHz WiFi og Bluetooth 4.2
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.