Forside Produkter Computere

MINI-TEST: Oneadaptr Evri USB oplader

-
Oneadaptr Evri

Den er godt nok smart den lille nye strømforsyning og oplader fra Oneadaptr. Produktet hedder Evri, og udover at kunne oplade din Mac / PC, så har den yderligere 4 USB-A stik med Quick Charge 3.0

Normalt er det ikke sådan at jeg løfter hænderne over noget så simpelt som en USB oplader, men Oneadaptr har lavet en super let og lækker oplader, der udover USB-A stik har et USB-C stik, der har strøm nok til at oplade en MacBook Pro (2016 eller senere), ChromeBook eller en Windows PC via USB-C.

Evri kommer i en lækker kasse, der udover selve opladeren indeholder et 230V strømkabel, et USB-C kabel samt en lille fod, hvis du ønsker at have opladeren stående på bordet.

Annonce:

 

Oneadaptr Evri – USB-C og USB-A oplader (foto: recordere.dk)

Stor ydelse

Oneadaptr Evri kan levere op til 80W på tværs af de 5 USB stik der er til rådighed, og tilbyder Qualcomm Quick Charge 3.0 på de fire USB-A porte, så hvis du har telefoner eller tablets der understøtter det, kan du oplade dem endnu hurtigere.

Som tidligere skrevet leverer Oneadaptr Evri nok strøm til at kunne oplade din Mac eller PC også, og vi testede den med en 15″ MacBook Pro, der opladdede på nogenlunde samme tid som med Apples egen USB-C oplader.

Så der er ingen tvivl om at Oneadaptr Evri er den perfekte rejsekammerat, hvis man vil spare på pladsen i computertasken, og stadig have strøm nok med til at oplade både computer, tablet, smartwatch og smartphone samtidigt.

 

Kan bruges i hele verden

Selvom Evri kommer med et 230V strømkabel, kan du godt bruge den i  hele verden, da den understøtter 100V-240V 50/60hz. Så rejser du f.eks. meget i USA eller England, kan du blot lokalt købe et strømkabel med det rigtige stik, og så brug det der også. Et sådan kabel kan typisk købes for under 100 kr.

 

Oneadaptr – USB-C og USB-A oplader (foto: recordere.dk)

Konklusion

Oneadaptr Evri er en effektiv oplader, der giver dig rigeligt med power til at holde dine strømhungrende enheder opladte, ligesom den er den perfekte rejsekammerat.

Prisen på 60 EUR (ca. 450 kr.) er stadig mindre end du giver for f.eks. Apple’s egen, der koster enten 650 kr. eller 750 kr. afhængig om du køber 60W eller 84W. Men det skal lige siges at vi modtog vores testeksemplar fra Hong Kong, så der kan komme told og moms på. Vi har skrevet til Oneadaptr for at høre om der kommer en europæisk distributør.

Så står du og skal have en ekstra – eller ny strømforsyning til din MacBook, og vil du gerne have plads til yderligere 4 USB enheder, der kan oplades samtidigt, så er Oneadaptr Evri et rigtigt godt bud.

Du kan købe Oneadaptr Evri her

 

Specifikationer (Engelsk)

PRODUCT FEATURES

 • 5 port 80W USB-C and USB-A charger.
 • Charge any USB-C MacBook/PC/device and 4 USB-A devices (iPhone, iPad, Android, smartphone, tablet) at the same time
 • Supports USB-C Power Delivery 2.0. Quick charge iPhone X/8/8+ and iPad Pro up to 2-3X faster with USB-C to Lightning cable
 • Qualcomm Quick Charge 3.0 technology available on all 4 USB-A ports
 • Universal worldwide 100-240V input voltage
 • Ultra slim, compact and portable
 • Multiple safety protection: Over current, over voltage, over temperature and short circuit protection

TECHNICAL SPECIFICATIONS

 • Input: AC 100-240V 50 / 60Hz 1.8A
 • Output: DC 5-20V 3.5A (MAX)
 • Power: 80W (MAX)
PRODUCT SPECIFICATIONS
 • Product Material: PC/ABS
 • Product Dimensions : L:110 x W:98 x H:20 mm / L:4.4 x W:3.92 x H:0.8 in
 • Product Weight: 238 g / 0.524 lb / 8.33 oz
 • Packaging Weight: 120 g / 0.264 lb / 4.2 oz
 • Product Warranty Limited: 1 year
Annonce:
Forrige artikelSony klar med ny lommeprojektor
Næste artikelApple event d. 27. marts
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.