Forside Nyheder

Netflix kommer med Formel 1-dokumentar til næste år

-
Formel 1 i Monaco (foto: recordere.dk)

Formel 1-fans kan godt begynde at glæde sig.

Netflix har nemlig sagt ja til at bringe en dokumentar-serie baseret på dette års Formel 1-sæson. Den kommer dog først i foråret 2019, så vi kender alle resultaterne og hændelserne, når dokumentarserien lander.

Annonce:

Til gengæld vil Netflix-serien tage os med bag kulisserne på årets formel 1-sæson med ”unik og eksklusiv adgang til racerkørere, hold-ledelserne og hold-ejerne”, så vi til næste år kan se, hvad der blev tænkt og gjort, da løbene fandt sted i år.

Det er heller ikke hvem som helst, der skal lave serien. Dens executive producer er James Gay Rees, der også stod bag den fremragende dokumentar ’Senna’ om racerlegenden Ayrton Senna. Serien vil blive tilrettelagt af Sophie Todd.

Optagelserne begyndte ved Australian Grand Prix, der fandt sted lørdag.

Annonce:
Forrige artikelApples skole-event tirsdag vises ‘old school’
Næste artikel’Street Fighter’-tv-serie under forberedelse
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.