Forside Indhold og distribution Musik

Spotify advarer pirat-abonnenter

-
Foto: Shutterstock.com

Hvor der er digitalt indhold, er der også pirater.

Overgangen til streaming har hjulpet gevaldigt på pirateriet, men man skal ikke tro, at folk ikke også finder måder at omgå streamingtjenesterne på.

Således findes der hackede versioner af Spotify-app’en på nettet, som gratisabonnenter kan installere og dermed få adgang til de funktioner, der normalt kræver betaling.

Annonce:

Gratisabonnementerne er tilgængelige i flere lande, hvor Spotify kan høres med reklamer mellem numrene, og hvor der ikke er helt så meget valgfrihed som med betalingsabonnementet.

Men nu sætter Spotify en stopper for pirateriet, skriver TorrentFreak.

Det svenske firma er i gang med en oprydning i forbindelse med deres kommende børsnotering, og det indbefatter blandt andet, at de nu sender advarsels-emails ud til gratisabonnenter, der snyder på den ovenstående måde.

I den ret venligt formulerede e-mail står der, at Spotify har opdaget, at brugeren benytter sig af en uautoriseret version af Spotify, og at firmaet derfor har lukket ned for brugerens gratisabonnement.

Det er dog nemt at genoprette abonnementet, skriver Spotify, brugeren skal bare afinstallere den hackede version af Spotify og installere en autoriseret version, så kører det hele igen. Og så takker de i øvrigt modtageren af e-mailen for at være Spotify-bruger.

 

 

Annonce:
Forrige artikel’House of Cards’-teaser dukkede op under Oscars
Næste artikel3D Printer: Ultimaker 3 versus Anet A8
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.