Forside Nyheder

Steven Spielberg laver historisk miniserie til Amazon

-
Foto: Gage Skidmore/Creative Commons

Steven Spielberg hviler ikke på laurbærrene.

Lige om lidt har hans store popcorn-film ’Ready Player One’ premiere, og mens den var i post-produktion, havde han også lige tid til at lave den Oscar-nominerede film ’The Post’.

Annonce:

Derudover har han gang i at forberede Indiana Jones 5, der kommer i 2020, og har taget imod de nye friheder, som streamingtjenesterne giver, med kyshånd. Ud over at han skal producere en ny udgave af ’Amazing Stories’-serien til Apples kommende streamingtjeneste, har Amazon netop annonceret mesterinstruktørens næste, store satsning til den lille skærm.

Det bliver serien ’Cortes’, der handler om den spanske opdagelsesrejsende og ”conquistador” Hernán Cortes, der bragte aztekerne i knæ og erobrede, hvad vi idag kender som Mexico.

Der er tale om en mini-serie, der i alt kommer til at vare fire timer, og den er skrevet af Steve Zailian, der er en af Hollywoods mest succerige og populære manuskriptforfattere lige nu. Han har skrevet så mange filmhits, at det er nemmere bare at linke til hans IMDB-profil. Her står miniserien under sin oprindelige titel, ’Montezuma’, efter den aztekerkonge, Cortes kæmpede imod.

’Montezuma’ var netop titlen på det forlæg, Zailian skal arbejde ud fra, nemlig et manuskript skrevet af Dalton Trumbo. Han var en af de Hollywood-folk, der blev blacklistet under McCarthy-tiden, men som alligevel fik produceret en del manuskripter under pseudonym.

Javier Bardem skal spille Cortes, og selv om Spielberg kun står på som executive producer lige nu, er der gode chancer for, at han også vil instruere mindst et af de fire, timelange afsnit.

Der er endnu ikke sat premieredato på serien.

Annonce:
Forrige artikelNy, billig iPad er rettet mod studerende
Næste artikelStort flertal imod at sælge hele TV 2
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.