Forside * Featured

TV 2: YouSee, Stofa og Waoo sender VM bold i 4K HDR

-
Foto: Shutterstock.com

TV 2 sender sommerens Fodbold VM i 4K Ultra HD med HDR, og YouSee, Stofa og Waoo er klar til at distribuere signalerne.

TV 2 og tre danske tv-distributører er gået sammen om at give fodboldinteresserede en unik tv-oplevelse under sommerens VM-turnering i fodbold.

For første gang kan det danske fodboldlandshold og de øvrige kvalificerede opleves i 4K Ultra HD med HDR.

Annonce:

De 3 tv-distributører der vil sende 4K VM bold er YouSee, Stofa og Waoo.

 

Eneste i skandinavien

TV 2 og de danske distributører bliver de eneste i Skandinavien, som tilbyder VM-kampe i 4K UHD.

Der oprettes i forbindelse med VM en særlig UHD-kanal hos de tre partnere, som sender et ”spejl” af TV 2s transmissioner fra VM.

På TV 2 og TV 2 SPORT sendes kampene i almindelig HD-kvalitet.

 

Et ekstraordinært tilbud til danskerne

Hos de tre distributører, som er med til at brede VM-fodbold i Ultra HD/4K og HDR ud til danskerne, glæder man sig over at have et ekstraordinært tilbud til de mange danskere, som er interesseret i VM-fodbold og i det danske landshold.

“Rigtig mange danskere vil selvfølgelig følge det danske fodboldlandshold tæt, når de i Rusland tørner sammen med bl.a. Peru og Australien. Nu giver vi vores kabel-tv-kunder mulighed for at samle venner og familie foran skærmen og se de danske kampe i den bedste kvalitet, en VM-slutrunde nogensinde er sendt i. Vores kunder efterspørger 4K-indhold, og vi er derfor begejstrede for, at vi sammen med TV 2 kan tilbyde VM-kampe i 4K og på den måde give vores kunder med den nye 4K tv-boks en forsmag på fremtidens høje billedkvalitet”, fortæller Jacob Mortensen, tv-direktør i YouSee.

Hos Stofa siger administrerende direktør Sune Nabe Frederiksen:

“I Stofa glæder vi os meget til at kunne bakke op om det danske fodboldlandshold og til at kunne følge alle VM-kampene i knivskarp 4K-kvalitet. Alle vores tv-kunder vil kunne følge VM i 4K på Stofas Ekstrakanal – en kanal, som praktisk taget alle vores tv-kunder har adgang til via deres hurtige kabel-tv- eller fiberforbindelse. Det forventer vi, at der er rigtig mange af vores kunder, der vil sætte stor pris på. Alle de fodboldfans, der har investeret i et 4K-tv, vil nærmest opleve det, som om de selv sidder med på forreste række ude på stadion. Så godt er billedet, når der sendes i 4K”, siger Sune Nabe Frederiksen.

Administrerende direktør i Waoo, Jørgen Stensgaard, kalder 4K en ”tv-oplevelse i særklasse” og fortsætter:

“Samtidig er et VM i fodbold den perfekte anledning til at vise danskerne, hvor god billedkvaliteten kan blive, hvis man har en fiberforbindelse. Waoo var de første på markedet med en 4K-tv-boks, og tv via fiber er skræddersyet til teknologien, da man uden problemer kan trække store mængder data til det enkelte tv. Vi har været klar med 4K længe, ligesom kunderne har efterspurgt produktet, og derfor er det fantastisk, at TV 2 vil lege med i forbindelse med VM. Forhåbentlig er det begyndelsen til endnu mere 4K-tv ude på skærmene og dermed mere værdi til tv-kunderne”, siger Jørgen Stensgaard.

VM i Rusland foregår i perioden 14. juni – 15. juli 2018.

 

Sådan ser du med

Guide: Sådan modtager du Fodbold VM i 4K UHD

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.