Forside * Featured

Viaplay sætter priserne op

-
Foto: recordere.dk

Viaplay har valgt dagen op til Formel 1 start at fortælle deres kunder at prisen stiger med 20 kr. om måneden for Viaplay pakker med sport.

Hvis du allerede er kunde hos Viaplay, og har totalpakken, så stiger prisen fra 299,- til 319,- fra den 22. april. Det fortæller Flemming Fjeldgaard fra Viaplay i en mail til sine kunder. Har du sportspakken stiger din pakke fra 269,- til 289.

Da det kun er pakkerne der indeholder sport der stiger, må det formodes at det er priserne på sportsrettigheder der presser priserne yderligere i vejret. Priserne på “Sports day Pass” stiger også til 209 kroner, som er en stigning på 50 kr. siden de lancerede muligheden for omkring et år siden.

Annonce:

Kundestorm på Twitter

På Twitter har kunderne kvitteret med bred utilfredshed med udmeldingen om prisstigninger, hvor kunderne nu ønsker muligheden for at fravælge de sportsgrene de ikke ser til en lavere pris.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.