Forside Nyheder

Alexas far skrider hjemmefra

-

En af Amazon-familierne har mistet sin patriark. Charlie Kindel forlader virksomheden.

Manden, der mere end noget andet har stået fadder til Alexa, forlader Amazon som følge af det hårde arbejdspres i virksomheden.

Charlie Kindel (nej, han har ikke noget at gøre med Amazons ebogs-læsere, Kindle) har stået for udviklingen og ikke mindst udbredelsen af Alexa og Amazons Echo-højttalere.

Annonce:

Men nu har han fået nok. Han skriver på sin blog, at det var blevet en fast vittighed for ham at sige ”Jeg plejede at bruge heli-skiing til at få mit adrenalin-rush. Nu går jeg bare på arbejde i stedet”. Han forklarer, at han efter fem år hos Amazon bare har brug for ”at få vejret”.

Der er ikke noget nyt om, hvad Kindel skal lave nu, men han vil formentlig begynde at få tilbud fra Google, Apple, Microsoft og Samsung, der gerne vil have fat i hans erfaringer. Der er dog nok en konkurrence-klausul i vejen for at han kan arbejde på Assistant, Siri, Cortana eller Bixby.

Han udelukker dog ikke at vende tilbage til Amazon, som han priser for et sætte standarderne højt. Det ser dog ud som om, han vil sætte tempoet ned, hvis han vender tilbage engang.

Annonce:
Forrige artikelSound Hub Denmark: Internationalt udviklingsmiljø for lyd
Næste artikelAtari VCS kommer først til næste år, men kan bestilles om en måned
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.