Forside Nyheder

Apple vil igen putte deres egne chips i Mac-computerne

-

Det skabte en del røre blandt Mac-brugere, da Steve Jobs i 2005 annoncerede ved WWDC, at Mac nu ville gå over til Intel-chips og dermed begynde at dele hardwareplatform med pc’er.

I mere end et årti har Macs og MacOS således ikke kørt på Apples egne CPU’er, modsat stort set alle andre platforme og styresystemer, som Apple sælger.

Annonce:

Men det skal også være slut nu, meddeler Bloomberg. Fra 2020 begynder Apple angiveligt at putte deres egne CPU’er i Mac-computerne. Firmaet er tilsyneladende i startfasen af projektet, som internt kaldes for Kalamata.

Der er ikke sluppet ret mange yderligere detaljer ud, så vi ved for eksempel ikke, om de nye CPU’er bliver Windows-kompatible, sådan som Mac-platformen p.t. er det.

Der spekuleres fra flere sider i, at beslutningen har med sikkerhed at gøre, og at skandalen med sikkerhedshullerne dybt inde i Intel-chips kan have spillet en større rolle.

Apple har endnu ikke meldt noget officielt ud om skiftet.

Annonce:
Forrige artikelAmazon laver ’A League of Their Own’ som tv-serie.
Næste artikelNokia 9 specs lækker: Super kamera i fokus
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.