Forside Nyheder

Boxer TV ændringer per 1. maj

-
Foto: Shutterstock.com / recordere.dk

Fra 1. maj er der ændringer hos tv-distributøren Boxer TV.

TV-distributøren Boxer TV meddeler at der er følgende ændringer per 1. maj:

Disney XD erstattet med Disney Junior. Boxer fortæller at ændringen sker, fordi de har savnet en kanal til de helt små (2-6 år). Til de større børn er der fortsat Disney Channel og Nickelodeon. Det er kanalplads 36.

TV3 Puls opgraderes til HD. TV3 Puls vil fortsat have kanalplads 10. Det kan være nødvendigt at foretage en kanalsøgning efter ændringen i morgen, så dit tv kan genkende kanalen igen i det nye HD-format.

For at gøre plads til TV3 Puls som HD-kanal rykkes TV3 SPORT til en anden plads på sendenettet. Det betyder, at det kan være nødvendigt at foretage en kanalsøgning, så dit tv kan finde kanalen igen. TV3 SPORT vil fortsat have kanalplads 23.

 

Annonce