Forside Baggrund

Cambridge Audio flytter ind hos HiFifreaks

-

Tigerspring for HiFifreaks: Skal sælge Cambridge Audio i Skandinavien

Den unge HiFi-forhandler HiFifreaks får nu et nyt mærke i folden.

Annonce:

Det er den engelske HiFi-producent Cambridge Audio som HiFifreaks nu overtager forhandlingen af i Danmark, Sverige og Norge.

Aftalen er et tigerspring for HiFifreaks, der overtager distributionen efter en anden, velkendt hi-fi-kæde i Danmark. I forbindelse med overtagelsen sænkes priserne med mellem 10 og 50 procent.

De vurderer selv at det vil betyde 10-15 ansatte mere og en meromsætning på 25 millioner årligt.

“Det vil formentlig øge vores omsætning med 25 millioner kroner og føre til 10-15 nyansættelser”, fortæller Daniel Juel Nielsen, der er en af stifterne af HiFifreaks, og han fortsætter:

“Vi skal sælge hele deres produktkatalog, det vil blandt andet sige 35 hi-fi-produkter, 7 soundbars og 30 højttalere, i Danmark, Norge og Sverige, tilføjer han. Der vil være produkter fra 1000 til 50.000 kroner”.

 

Daniel Juel Nielsen, HiFifreaks

Kan præsentere Edge-serien

Aftalen falder i hak på et yderst gunstigt tidspunkt, da det giver HiFifreaks mulighed for at præsentere Cambridge Audios ny topprodukt, jubilæumsserien Edge.

Ni ingeniører har i anledning af Cambridge Audios 50 års jubilæum fået helt frie hænder i tre år til at skabe en ny forstærkerserie for blandt andet at hylde firmastifteren, professor Gordon Edge.

Omkostninger, tidsforbrug og valg af komponenter skulle ikke diskuteres. Men de komponenter, der skulle vælges, skulle kun vælges ud fra, om de var med til at skabe den rene, ægte lyd, som var målet. Og nu kan topmodellen, en kombineret netværksforforstærker og effektforstærker til 50.000 kroner, erhverves hos den nye danske forhandler.

 

 

30 dages fortrydelsesret

HiFifreaks tilbyder 30 dages fortrydelsesret, og det kommer også til at gælde produkterne fra Cambridge Audio.

 

Tilgængelighed

Cambridge Audio sælges hos HiFifreaks her fra lørdag d. 14/4.

Produkterne er nu online, tjek udvalg og priser her.

 

Annonce:
KILDEHiFifreaks
Forrige artikelGoogle Assistant: Se hvad du kan spørge om på dansk
Næste artikelF1 TV streaming åbner til maj, men ikke i Danmark
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.