Forside Produkter Medieafspillere

Hay sætter farver på Sonos

-

Sonos’ møder HAY’s moderne design i et nyt samarbejde, der dypper Sonos One – mærkets første smartspeaker – i tre iøjefaldende farver: rød, grøn og gul.

Samarbejdet blev i dag afsløret på messen Salone del Mobile i Milano, hvor Sonos udstiller frugterne af projektet med det danske designfirma på HAY’s messeområde i Palazzo Clerici.

Annonce:

“HAY er et firma, hvis arbejde vi har stor respekt for, og hvis designfilosofi går godt i spænd med vores egen. I HAY har vi fundet en partner som vi både kan udforske og udvikle lyd som arkitektonisk element i hjemmet med”, siger Tad Toulis, Design VP hos Sonos.

 

Mette Hay

“For mig er farve et af de mest afgørende redskaber i designprocessen, så det var meget vigtigt, at vi ikke bare skabte en farveskala, der så smuk ud. Farver kan skjules og forsvinde helt eller give kontrast – et større farvespænd har ikke bare en stor virkning i sig selv, men giver muligheden for at sammensætte hjemmet på nye måder. Højttalere fortjener at blive behandlet som møbler; stærke, uafhængige genstande, der kan falde i ét med rummet eller skille sig ud – funktionelt tilbehør til ethvert rum, som passer til forskellige behov og forskellige omgivelser”, siger Mette Hay, medgrundlægger af HAY.

Den lille kollektion bestående af de tre farvestrålende højtalere lander i Sonos’ egne butikker i New York, London og Berlin samt på webshoppen Sonos.com fra september 2018. Samarbejdet vil også blive forhandlet i Hay House på Strøget i København som en limited edition i et begrænset styktal.

Debutkollektionen holder sig til rød, grøn og gul, men flere farvevarianter er allerede under udvikling. Præcis som mærkets almindelige Sonos One-højtalere og nyere produkter, kommer også HAY-højtaleren til at understøtte Apples AirPlay2, når denne bliver tilgængelig i Skandinavien.

Højtalerne i HAY x Sonos-kollektionen koster 1.999 kroner.

Annonce:
KILDEPressemeddelse, Hay / Sonos
Forrige artikelNy Bluetooth højttaler fra B&O Play
Næste artikelRaspberry Pi: ApplePi DAC er High-End
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.