Forside Produkter Medieafspillere

PLEX: Massiv opdatering på Chromecast

Selve nyheden her er en måned gammel, men den passerede forholdsvis upåagtet dengang, hvorfor PLEX har valgt at genudsende den i dag.

-

PLEX har bygget en helt ny Chromecast app fra grunden, og kalder det en massiv opdatering.

4 år er der gået siden mediecentersoftwaren PLEX for første gang udkom på Google Chromecast, siden er der kommet nogle opfriskninger undervejs.

Annonce:

Men nu PLEX er klar med første helt store opdatering til Chromecast. De har bygget en ny app op fra grunden, og kalder hele opdateringen for ‘massiv’.

 

 

Den nye app gør brug af de seneste teknologier indenfor web-apps og PLEX fortæller at den nye platform udvider mulighederne nu som i fremtidige opdateringer.

Eksempelvis kan der senere komme forbedrede muligheder for streamingkvalitet der selv justerer sig til forbindelsens formåen, både på arkiv og live tv.

Den nye Chromecast app har forbedret understøttelse for enheder med ‘Chromecast build-in’ som audio-enheder med begrænset memory.

 

 

Blandt nyhederne i denne første udgave af ny PLEX app platform til Chromecast er:

  • Forbedrede slideshows med billeder og video
  • Forbedret HEVC (H.265) understøttelse for NVIDIA SHIELD
  • Forbedret understøttelse af undertekster inklusiv muligheden for at ændre størrelsen på skrifttyper
  • Ratings frs IMDB og Rotten Tomatoes
  • Understøttelse for flere display opløsninger og formater (aspect ratio).

 

 

Den kommende Android app opdatering (v.6.15) vil få mulighed på en nem måde at sende video fra den lokale enhed op på tv-skærmen via Chromecast.

Android app vil også understøtte real-time transkodning af video og audio. Så understøttes det valgte format ikke kan det ændres ‘on-the-fly’ mens der streames. Noget vi ikke har været vant til fra en mobil enhed.

 

 

Tilgængelighed

Chromecast skal ikke opdateres. Den vil automatisk benytte denne nye Plex udgave næste gang der castes.

 

Annonce:
KILDEPlex på twitter
Forrige artikelBeosound 1 limited edition piano black
Næste artikelDRTV streaming styrkes i største DR-kursskifte siden monopoltiden
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.