Forside Nyheder

RED-iPhone 8 kan være på lige på trapperne

-

Hvis du er i markedet efter en iPhone 8 eller 8+, kan det være du lige skal vente en dags tid.

Er farven rød en af dine yndlingsfarver, kan du nemlig sandsynligvis snart få fingre i en rød iPhone 8 eller 8+ – og samtidigt gøre noget godt for verden.

Annonce:

MacRumors har fået fat i et memo fra Virgin Mobile, der indikerer, at der kommer en (Product) RED-udgave af iPhone 8 måske allerede mandag. Det er dog ikke sikkert, at dette også er lanceringsdagen for Danmark, som vi i skrivende stund ikke kender.

(Product) RED-projektet blev startet af bl.a. Bono fra U2, og projektet går ud på at lave specielle RED-udgaver af forskellige, populære produkter. Disse specialudgaver kommer naturligvis i et rødt design, men det specielle ved dem er, at op til 50% af overskuddet på RED-produkterne går til at hjælpe med HIV/AIDS-, Tuberkulose- og Malaria-bekæmpelse i Afrika.

Tidligere har Apple også lanceret en iPhone 7 i en RED-version (bill.). Der er ikke noget nyt om, hvorvidt der også kommer en iPhone X i en RED-udgave.

Annonce:
Forrige artikelSpotifys hardware-nyhed kan være en afspiller til bilen
Næste artikelYouSee tager sidsteplads på kundetilfredshed
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.