Forside Nyheder

TDC afnoteres fra Fondsbørsen

-
Foto: recordere.dk

Konsortiet DK Telekommunikation, der er i gang med at opkøbe TDC, har nu sikret sig adgang til de 90 pct. af aktierne det kræver for at afnotere selskabet fra Københavns Fondsbørs.

I en meddelse fra selskabet, fortæller de at man nu har aktier og stemmerettigheder for mere end de 90 pct. af aktierne, der er et krav for at kunne afnotere et selskab fra Fondsbørsen.

I meddelelsen står der:

Annonce:

“Den endelige tidshorisont for tvangsindløsning vil blive meddelt i forbindelse med og betinget af afvikling, idet konsortiet har til hensigt at iværksætte tvangsindløsning snarest muligt efter settlement den 4. maj 2018, hvorefter sidste dag for notering og handel også vil blive besluttet og meddelt.”

Kort fortalt, betyder det at de sidste ejere, der ikke har ønsket at modtage konsortiets tilbud om køb af aktier vil blive tvangsinløst, og derefter afnoteres selskabet fra Københavns Fondsbørs.

Selskaberne bag konsortiet DK Telekommunikation består af PFA, PKA, ATP og den australske finansgigant Macquarie.

Læs også: YouSee tager sidsteplads på kundetilfredshed

 

Det er en langtidssatsning med TDC

Til Ritzau fortæller PFA’s direktør at man er glad for at kunne tage fuld ejerskab af TDC, og at projektet med at opkøbe TDC har været i gang i mere end 18 måneder.

Det er planen at konsortiet vil gå ind i dette projet med et langtsigtet ejerskab for at udvikle infrastruktur og teknologi sammen med den nuværende ledelse og de mere end 8000 ansatte i Danmark og Norge.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.