Forside Nyheder

Toshiba OLED tv: Dolby Vision HDR og Onkyo lyd

-

Toshibas 2018 OLED TV til det europæiske marked har Dolby Vision HDR og lyd fra Onkyo.

Årets Toshiba TV til de europæiske markeder er annonceret. X98 er et OLED TV med 4K HDR.

Annonce:

X98 kommer i størrelserne 55″ og 65″ og kommer med HDR (High Dynamic Range) i både HDR10, HLG (HDR til live tv) og Dolby Vision.

Modsat HDR10, så kan Dolby Vision forbedre gengivelsen af detaljer i de mørke og lyse områder af billederne ned på scene niveau, ja, helt til til hvert enkeltbillede (hver frame).

Konkurrenten til Dolby Vision er HDR10+ som dette TV dog ikke understøtter.

Lyden er skræddersyet til TV’et af lydspecialisterne fra Onkyo, og producenten fortæller at Onkyos højttalere reproducerer effekterne tydeligt i hele spektret, fra den dybeste rumlen op til den højeste ringen.

 

Af apps der understøtter 4K UHD er der Netflix og YouTube.

Toshibas 2018 TV har fået understøttelse for Amazon Alexa, så TV’et kan betjenes via tale. Med stemmen kan TV’et tændes og slukkes, skifte kanal eller indgang, regulere lydstyrken eller styre afspilning med play, stop, skip og spoling.

 

 

Pris og tilgængelighed

Toshiba TV sælges i Danmark, men det vides endnu ikke om disse X98 OLED TV kommer til salg herhjemme. Derfor er der heller ingen dansk pris endnu.

 

Annonce:
Forrige artikel’Jack Ryan’ har først premiere til august – men er allerede blevet fornyet
Næste artikelBeosound 1 limited edition piano black
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.