Forside Indhold og distribution Musik

Ultimate Ears’ Alexa-højttalere får Spotify Connect

-

Noget af det bedste, man kan bruge intelligente højttalere til, er at få musik til at spille med stemme-kommandoer.

Spotify har været gode til at lave aftaler, så de er integreret med Amazons Alexa på forskellige højttalere, men det er ikke alle Alexa-kompatible højttalere, der har haft funktionen ombord fra starten.

Annonce:

Det gælder for eksempel Ultimate Ears’ Blast og Multiblast-højttalere, der blev lanceret sidste år.

Men nu skriver hedder det fra Ultimate Ears, der er ejet af Logitech, at Spotify er på vej til højttalerne. Men ikke bare musikken. Spotify Connect følger også med, så Spotify-brugere kan få en mere stabil forbindelse, når de bruger deres abonnement på Blast og Multiblast.

Ultimate Ears har endnu ikke fortalt, hvornår de begynder at rulle funktionen ud, men fra i næste måned lancerer UE en ny funktion i den tilhørende app, hvor man kan indstille bestemte lyd-indstillinger efter, hvilken kunstner eller genre, man lytter til. På den måde kan man give gamle optagelser lidt bedre mulighed for at komme ud i pappet på højttaleren.

Annonce:
Forrige artikelLG G7 holder sig til Google Assistant med dedikeret knap og særlige LG-kommandoer
Næste artikelMoviePass bløder penge
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.