Forside Nyheder

Apple bekræfter at iOS-opdatering gør visse iPhone 7-mikrofoner ubrugelige

-

En alvorlig fejl har ramt nogle iPhone 7-eksemplarer efter opdatering til iOS 11.3.

På de ramte eksemplarer holder mikrofonen simpelthen op med at virke. Taget i betragtning, at mikrofonen bruges til alt fra opkald over voice memos til stemmestyring, er det en temmelig gennemgribende fejl, når mikrofonen ryger sig en tur.

Annonce:

Angiveligt var det i første omgang primært opkaldsfunktionerne, der var problemet, såvel almindelige telefonopkald som FaceTime og lignende. Men kort efter begyndte meldingerne så at komme ind om at Siri heller ikke virkede.

Apple har erkendt fejlen – dog ikke på nogen specielt offentlig måde. De har sendt instrukser ud til reparatører og Apple-butikker om, hvordan disse skal forholde sig, hvis en kunde kommer ind med en iPhone 7, der har denne fejl.

MacRumors har fået fat i dokumentet, der dog ikke siger ret meget om, hvordan fejlen opstår.

Man må formode, at Apple også er i gang med at kigge på en software-løsning til næste iOS-update.

Annonce:
Forrige artikelDynaudio Music multirum musiksystem klar til salg
Næste artikelNu vil Elon Musk også lave slik
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.