Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Donkey Kong er tilbage på Switch

-

Donkey Kong Country Tropical Freeze klar på Nintendo Switch.

Nintendo moser på med gode titler til deres succesfulde Nintendo Switch konsol. Denne gang gælder det en genudgivelse af en tidligere Wii U titel, Donkey Kong Country Tropical Freeze.

Annonce:

Spillet udkom oprindeligt i 2014, men Switch versionen er flot og vidste man ikke, at der var tale om et ”gammelt” spil, var det ikke til at se.

Eneste ændring i forhold til det oprindelige spil er tilføjelsen af en ny karakter, Funky Kong samt en ”Funky-mode”, hvor sværhedsgraden er sat en smule ned. Især det sidste er rigtig rart, det det opridelige spil simpelthen var møgsvært og for svært for især de yngre spillere. Donkey Kong CountryTropical Freeze er dog stadig udfordrende, bare ikke morderisk svært som før.

Er du glad for 2d sidescrollende spil kan vi varmt anbefale at du tager et kig på Tropical Freeze, hvor du i øvrigt også kan spille to sammen, så børnene kan hjælpes når udfordringerne trods alt bliver for store.

Herunder kan du set lidt gameplay fra spillet.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.