Forside Produkter Connected Home

Google og JBL har bygget Android TV og Assistant ind i en soundbar

-

JBL Link Bar: Google er gået sammen med JBL om en soundbar der samtidig er smarthøjttaler og Android TV boks.

JBL Link Bar er et nyt kombo-produkt skabt af Google og JBL.

Annonce:

Det er en kombineret tv-boks og smart soundbar. En hybrid højttaler der både kan være rummets center for Google Assistant og levere musik, tv og film fra Android TV, udover at være tv-højttaler som en klassisk soundbar.

 

JBL Link Bar

 

Dermed ser det ud til at JBL og Google klargør en konkurrent til den nye Sonos-højttaler der præsenteres i juni, da Android TV også har indbygget Chromecast og dermed Googles multirum audio.

Så her er en højttaler der på samme tid både er til multirum musik og tv-lyd, ligesom Sonos nye højttaler, og dertil medieafspiller og tv-boks som Sonos-nyheden næppe vil have.

Det hele styret via Google Assistant, med stemmen eller via kontroller til det intelligente hjem (såsom IFTTT, If This Then That) hvis det ønskes.

Google kalder ‘JBL Link Bar’ for “den første i en serie af hybrid-enheder, der leverer en komplet Assistant højttaler og Android TV-oplevelse” og indikerer dermed at JBL ikke bliver ene om et produkt af denne slags.

Så Google vil indtage stuerne med disse nye hybrid-produkter, hvor omdrejningspunktet bliver det smarte hjem med Assistant og Android TV.

JBL Link Bar har tre HDMI-indgange og skiftet mellem de forskellige kilder kan også styres med stemmen. Højttaleren kan bruges uden at tv’et er tændt.

 

 

Pris og tilgængelighed

JBL Link Bar kommer på markedet til efteråret.

Prisen er endnu ikke annonceret.

 

Annonce:
Forrige artikelAsus klar med Zenfone 5 med Snapdragon 845
Næste artikelComeback til pausefiskene hos DR
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.