Forside Produkter Mobil

Hør radio med YouSee og Telmore Music app

-

Nu kan app’en til musiktjenesterne YouSee Musik og Telmore Musik også lytte på radio fra DR.

Musikstreaming og radiolytning smelter sammen. Brugere af musiktjenester fra YouSee og Telmore kan nu lytte til DR’s radiokanaler via deres musikapp – og tilføje deres yndlingssange direkte fra radioen til playlisten.

Annonce:

”YouSee Musik er den andenstørste musiktjeneste her i landet og med så mange danskere ombord, er det oplagt at udbygge tjenesten med de mest populære danske radiokanaler, så vores kunder for fremtiden kan nøjes med at åbne én app”, fortæller Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee, og fortsætter:

“Danskerne lytter i gennemsnit til radio næsten to timer om dagen, og vi kender nok alle følelsen af at lytte til en sang i radioen, som man bare må høre en gang til. Nu kan man med et enkelt klik tilføje sangen fra radioen til sin playliste i YouSee Musik,”

DR ser en fordel i det nye samarbejde med teleselskaberne.

”Samarbejdet er interessant for os, fordi vi styrker radioens rolle som musikformidler. Mange hører radio og bliver inspireret til at lytte til nye artister og bands, herunder særligt danske, og nu kan de gemme de gode numre og få større glæde og nytte af DR’s kanaler”, fortæller Gustav Lützhøft, radiochef i DR.

For nu er det DR-kanalerne der er med, og det dækker 72% af radiolytningen i Danmark.

 

Danskernes radiolytning

Samlet set udgjorde radiolytningen 1 time og 51 minutter i 2017, i 2016 var det 1 time og 56 minutter.

I 2017 var det 92 procent af befolkningen, der hørte radio i løbet af en uge, hvor tallet var 93 procent i 2016.

DR’s andel af radiolytningen i Danmark udgjorde i 2017 72 procent.

Kilde: DR Medieforskning

 

Annonce:
Forrige artikelMatador maraton på DR TV streaming og DR K
Næste artikelTEST: B&O Play Earset, trådløse øretelefoner
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.