Forside Nyheder

Luke Cage vender tilbage til Netflix 22. juni

-

Så fandt vi endelig ud af, hvornår superstærke Luke Cage igen skal bekæmpe skurke i Harlem.

Annonce:

Manden med den skudsikre hud vender tilbage i den blaxploitation-inspirerede Marvel-serie 22. juni og som sædvanligt er der tale om en hel sæson, der lander samtidigt.

Som man kan se i den nye trailer (herunder), kommer der en ny skurk på banen, der ser ud til at være lige så svær at lægge ned som Luke Cage selv. Ifølge Netflix betyder det, at Cage er nødt til at gå helt op til sin moralske kant og ”afsøge grænserne mellem skurk og helt”.

Der er dog også andre gengangere fra sæson 1, inklusive Alfre Woodard som en skruppelløs politiker og Rosario Dawson, der spiller sygeplejersken Claire Temple på tværs af alle ’Defenders’-serierne.

Skuespilleren og instruktøren Lucy Liu fra Sherlock Holmes-serien ’Elementary’ og film som ’Kill Bill’, har i øvrigt instrueret første afsnit af sæsonen.

Luke Cage-sæsonen følger op på sæson to om en anden karakter fra ’Defenders’-gruppen, Jessica Jones, der havde premiere i marts.

Annonce:
Forrige artikelDanske SA Legend: Fra passive til trådløse aktive WiSA-højttalere
Næste artikelMusikselskaberne sælger deres Spotify-aktier
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.