Forside Nyheder

Netflix booker danske The Rain i en sæson mere

-

Regnen vender tilbage på Netflix. Streamingtjenesten har bestilt en sæson mere af den danske serie.

Der er mere regn i vente. Netflix har nemlig nu fornyet sin første danske originale serie ‘The Rain’ med en sæson 2.

Annonce:

Netflix fortæller at seriens historie har fænget seere globalt, udover Danmark fremhæves USA, Storbritannien, Brasilien, Frankrig og Tyskland blandt de lande hvor serien har fået et stort publikum.

“Vi glæder os til at samarbejde med de talentfulde skuespillere og skabere af sæson 1 i endnu en sæson. The Rain fortæller en menneskelig historie, som man nemt kan relatere til, og serien berører universelle temaer, som alle kan identificere sig med. Det faktum, at sæson 1 er nået ud til seere over hele verden, beviser endnu engang, at stærke historier kan krydse grænser”, fortæller Kelly Luegenbiehl, Netflix vicedirektør for internationalt originalt indhold.

Det vækker glæde herhjemme, både hos forfatter og producent.

“Vi er meget taknemmelige for seriens succes og den overvældende positive respons, vi har fået fra seerne. Vi er meget begejstrede for, at det er blevet muligt at lave sæson 2 af The Rain. Vi har stadig mange historier at fortælle om karaktererne og meget mere at udforske i The Rain-universet. Og vi kan ikke vente med, at alle skal se det”, fortæller hovedforfatter og idemand, Jannik Tai Mosholt.

“Modtagelsen af serien har været fantastisk, og vi er stolte over at fortsætte vores samarbejde med Netflix omkring The Rain sæson 2”, slutter Peter Bose, partner hos producenten Miso Film.

The Rain sæson 2 kommer i 2019.

 

Annonce:
Forrige artikelAlle VM-kampe kan streames live på TV 2 Play
Næste artikelPLEX får podcasts: Stor opdatering til Android og Apple
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.