Forside Nyheder

Nu vil Elon Musk også lave slik

-
Foto: OnInnovation/Creative Commons

Indtil videre har Elon Musks nystartede firmaer mestendels haft noget at gøre med kombinationen af tech, energi og transport.

Men nu vil han tilsyneladende kaste sig over de søde sager.

Musk tweetede sent lørdag aften dansk tid, at han havde tænkt sig at lave et slikfirma. Det skete på samme måde, som han annoncerede The Boring Company.

Annonce:

Sidstnævnte lignede en vits til at begynde med. Det var noget med, hvor ”boring” det var at sidde fast på motorvejen i Los Angeles’ myldretids-trafik. Der viste sig dog at være tale om en vis dobbelttydighed, eftersom ”boring” også kan betyde tunnelboring på engelsk, og det var præcis det, Musk kastede sig over. The Boring Company vil lave trafiktunneller under nogle af USAs største byer.

Så når han nu skriver, at han vil starte et slikfirma, kan det i virkeligheden betyde noget helt andet. Måske har han kastet sig over energi-udvinding fra sukker? Eller måske vil han lave en konkurrent til Android, der jo har det med at opkalde deres forskellige versioner efter slik?

Hvis du har et bud på, hvad Musk har tænkt sig at gøre med sit slikfirma, så smid endelige en kommentar herunder. Det er også værd at tjekke de svar, som folk har givet på Musk’s oprindelige tweet, hvis man gerne vil have et godt grin.

Annonce:
Forrige artikelApple bekræfter at iOS-opdatering gør visse iPhone 7-mikrofoner ubrugelige
Næste artikelStofa i rødt: Udfordret af TV, ny boks fortsat forsinket
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.