Forside Produkter Mobil

OnePlus holder pop-up event den 22. maj med OnePlus 6

-

Den 22. maj afholder OnePlus to pop-up-events i hhv. København og Aarhus, hvor fans får mulighed for at få fingrene i den nye OnePlus 6, før den officielt kommer på hylderne.

Den 22. maj kan fans af OnePlus være heldige at få fingrene i den spritnye OnePlus 6 ved to unikke pop-up-events i hhv. København og Aarhus. De to events afholdes i samarbejde med 3 og YouSee.

”Vi er enormt glade for at se, hvor stærk og dedikeret en fanbase, vi har i Danmark, og vi er altid interesserede i give noget tilbage til vores community. I forbindelse med udgivelsen af OnePlus 6 afholder vi derfor to pop-up-events, hvor vi håber på at kunne møde så mange fans som overhovedet muligt, ” siger Hyman Yue, der er landechef for OnePlus i Danmark.

Annonce:

Ved lanceringen af OnePlus 5 afholdte OnePlus også et eksklusivt pop-up event, hvilket blev noget af et tilløbsstykke. Se, hvordan det gik her.

Først til mølle 

Der kommer til at være et begrænset antal eksemplarer af den nye OnePlus 6, samt OnePlus goodie-bags tilgængelige. OnePlus kører efter ”først-til-mølle” princippet, og råder derfor fans til at komme til pop-up-eventet i god tid, hvis de vil have fat i både en OnePlus 6 og en goodie-bag.

Til de to events kommer der til at være snacks og drikkevarer, samt mulighed for at møde det danske OnePlus-team.

OnePlus 6 kan købes i de eksklusive pop-up-butikker fra tirsdag d. 22. maj kl. 16.00.

Information om pop-ups

  • København: 3Huset, Vimmelskaftet 35, 1161 København K
  • Aarhus: YouSee, Søndergade 40, 8000 Aarhus C
Annonce:
KILDEPressemeddelse, OnePlus Danmark
Forrige artikelNu kan du købe Oculus Go
Næste artikelVi foretrækker at kombinere flow-tv og streaming
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.