Forside Produkter Medieafspillere

PLEX får podcasts: Stor opdatering til Android og Apple

-

PLEX mediecenter har udsendt en større opdatering til apps for Apple iOS og Android.

Nu kan forsiden (Home Screen) gøres personlig. Den kan tilpasses så der kun er de sektioner der bruges og hvilket indhold der vises.

Annonce:

Rækkefølgen af sektionerne kan ændres og bestemt indhold kan helt skjules hvis det ønskes.

Fra andre dele af app’en er det muligt at tilføje nyt til forsiden.

 

 

Navigationen er opdateret med en ny menu i bunden, hvor der er ‘faneblade’ for hver hovedsektion, eksempelvis: Forside, tv-serier, film og musik.

Disse menupunkter kan også tilpasses. Så er der på tablet mest anvendelse for film og tv, mens det på smartphonen er musik der er vigtigst, så tilpasses menuen bare.

Er du ikke interesset i fotos på PLEX? Flyt den sektion ud af hovedmenuen – eller sluk for den så den slet ikke vises som valgmulighed.

 

 

Kilden til hver type medie kan også vælges. Så film kan ligge på en server, musik på en anden, podcast på en tredje. Bare fortæl PLEX app hvor indholdet findes.

Ja, podcasts er nu blevet en integreret del af PLEX app. Så nu kan yndlingsudsendelserne automatisk synkroniseres, og man kan se når der er kommet nyt.

Podcast-delen er i BETA lige nu. Så tjek den ud og giv feedback til PLEX. Det er gratis og kræver ikke en Plex Media Server.

 

 

 

 

Der kan søges efter podcasts, eller der kan bladres igennem genrer, og PLEX app vil med tiden lære hvad der interesserer og begynde at komme med forslag til andet der måtte interessere.

 

 

De enkelte podcasts kan tilføjes til dit bibliotek eller til forsiden. På samme måde som et personligt katalog over tv-serier kan der laves et katalog over podcasts.

 

 

Selve afspilleren i app’en er forbedret, nu med mulighed for variabel hastighed og hurtig skip frem eller tilbage.

 

 

På forsiden kan der bygges en sektion for senest tilføjet musik, hvad der er nyt for podcasts eller andet audio indhold.

 

 

Tilgængelighed

De nye PLEX-apps er udgivet til Android- og Apple-enheder.

Find PLEX i Apple App Store (iOS)

Find PLEX i Google Play (Android)

 

Annonce:
KILDEPLEX
Forrige artikelNetflix booker danske The Rain i en sæson mere
Næste artikelNu kommer der også en retro-udgave af Intellivision
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.