Forside Nyheder

Xiaomi kommer til Danmark

-

Først scorede de OnePlus – nu får de Xiaomis produkter i sortimentet.

Teleselskabet 3s moderselskab er delvist kinesisk ejet, så det er måske ikke så underligt, at de er i stand til at få nogle af Kinas mest populære smartphone-producenter ind i kataloget – også dem, der ikke står Huawei på.

Annonce:

Blandt disse er Xiaomi, der er blevet kaldt for ”Kinas Apple”, dels på grund af, at topchefen Lei Juns forbillede er Steve Jobs, og dels fordi, de forsøger at lægge samme innovations- og marketingstrategi som den Amerikanske gigant.

Xiaomi var således blandt de første i verden, der lavede helt kantløse smartphones, flere år før Apple. Senest har de lavet Mi MIX 2 (bill.), en kantløs telefon, der for en gangs skyld ikke har et kamerahak. Deres Mi-telefoner er netop kendte for at være en smule excentriske i forhold til funktionalitet og design.

Det kinesiske firma laver – ligesom forbilledet Apple – også andet end telefoner. Men de breder sig en del længere ud end Apple gør. For eksempel laver de både smart-cykler, støvsuger-robotter, luftrensere og mget andet.

Hvilke af produkterne, der kommer i sortiment hos 3, ved vi endnu ikke, men de vil formentlig holde sig til smartphones. Der er tale om en transeuropæisk satsning, ført an af 3 i Storbritannien, men det er bekræftet, at Danmark er med på listen over lande, hvor Xiaomi lanceres.

Der er indtil videre ikke noget nyt om, præcist hvornår lanceringen sker.

 

Annonce:
Forrige artikelStor opdatering klar til NEEO fjernbetjening
Næste artikelYouSee igen ramt af massivt nedbrud
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.