Forside * Nyheder

Apple forbedrer egen korttjeneste

-
Nuværende kort (tv) og nyt kort (th). Foto: TechCrunch

Apple Maps er under ombygning. Kortene skal være mere detaljerede end i dag.

Apple er i gang med at bygge nye kort helt fra bunden. Nu skal der flere detaljer på, og input til dette skal komme fra Apples egne kortlægningsbiler, fra satellit og fra Apple-brugere via lokalitetstjenesten.

Det skriver TechCrunch, der bringer flere baggrundsartikler om projektet, som denne hovedartikel og denne Q&A.

Annonce:

I første omgang er det dog kun i USA at brugerne af Apple-enhederne udstyres med nye kort, startende med det nordlige Californien i næste iOS 12.

De nye kort vil indeholde mange flere detaljer, ligefra græsplæner over placeringer af bygninger til gangstier.

 

Flere detaljer omkring bygninger og anlæg. Foto: TechCrunch

 

Med de nye kort vil Apple kun i mindre grad benytte kortdata fra 3.parts leverandører. Udover forbedret nøjagtighed fortæller Apples Eddy Cue til TechCrunch at de nye kort også gøre det meget nemmere for dem at ajourføre, eksempelvis når nye veje åbner.

Apple venter at hele USA er opdateret til de nye kort i løbet af næste års tid.

Hvornår de nye kort udkommer i resten af verden ville Apple ikke sige noget om i denne omgang. Men det bemærkes at Apples kortlægningsbiler er set køre rundt i Frankrig, Irland, Italien, Japan, Kroatien, Portugal, Slovenien, Sverige og Storbritanien.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.