Forside Nyheder

Apple forbyder apps med kryptovaluta-minedrift

-

Hvis det står til Apple, skal du ikke bruge apps på deres devices til at mine kryptovalutaer.

Ifølge nye retningslinjer, som Apple netop har publiceret, vil firmaets app-butikker på tværs af iOS, macOS, watchOS og tvOS ikke længere tillade apps, der indeholder en sådan minedrift-funktion.

Annonce:

Det betyder, at det bliver svært at lade CPU-kraften i f.eks. iPhone eller Apple TV bidrage til et samlet system, hvor der er CPU-kraft nok til at skabe kryptovaluta. Det kan naturligvis gøres på macOS med tredjeparts-programmer, der ikke kommer fra App Store.

Apple begrunder forbuddet med, at sådanne apps vil ”dræne batteriet, udvikle for meget varme og lægge unødigt pres på enhedens ressourcer”. Eller rettere, det var grunden de gav for at fjerne app’en ’Calendar 2’, der havde krypto-mining indbygget, fra App Store. Det skriver The Verge.

’Calendar 2’-app’en havde premium-funktioner ombord, som man få adgang til ved at ”betale” med CPU-cyklusser, der så gik til mining af kryptovaluta.

Annonce:
Forrige artikelTidligere rettighedsadvokater idømt flere års fængsel
Næste artikelHer er den første mainstream-smartphone med fingeraftrykslæser i skærmen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.