Forside Nyheder

Apples Support-app klar på dansk

-

Nu bliver det nemmere for danske Apple-fans at få hjælp til deres Apple-produkter.

Apple Support er en app, der blev lanceret i 2016, og som giver direkte adgang til support af forskellig art. Hvis der er tale om et iOS-problem, kan det ofte løses direkte på enheden, for app’en findes foreløbig kun til iOS. Men den kan også hjælpe med at løse problemer med andre Apple-produkter.

Annonce:

Den nyeste version, der netop er blevet sluppet ud, udvider det antal lande, som app’en virker i med 20 nye territorier. Og Danmark er i blandt dem.

Det betyder dels, at app’en nu kan hentes i den danske App Store, men også, at den fungerer på dansk.

App’en giver mulighed for downloads af hotfixes med mere og indeholder artikler om, hvordan man gør dette eller hint. Men den kan også give adgang til chat med supportmedarbejdere og hjælp til, hvor man kan gå hen for at få løst et problem, der ikke kan klares i app’en.

I visse territorier kan informationer om problemet sendes direkte til reparatøren eller Apple-forhandleren, der så er klar til at modtage enheden, når man ankommer med den.

Annonce:
Forrige artikelDeadline 1. okt: Kræv licensmomsen retur, staten betaler retsagen mod staten
Næste artikelNye detaljer om Amazons ’Lord of the Rings’-serie
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.