Forside * Featured

Boses nye øretelefoner er kun lavet til at sove med

-

Du kan ikke spille musik, men kun afslappende lyde med Boses Sleepbuds.

Her er lidt fra den private verden hos undertegnede: Jeg sov ikke ret godt i nat.

Annonce:

Jeg vågnede klokken tre om morgenen, kunne ikke falde i søvn igen og måtte ty til en af de der apps, hvor en rolig kvindestemme får dig til at slappe af med blide instrukser ovenpå new age-musik. Det endte dog med at jeg slukkede for stemmen og blot lyttede til new age-musikken, indtil det lykkedes at knalde brikker.

Derfor er det både passende og med lidt optimisme, at jeg stod op til nyheden om, at Bose nu har sendt Sleepbuds på gaden.

Det er de første øretelefoner, der er lavet til at sove med, og de stikker ikke ud af ørerne, så hovedpuden presser dem ikke længere ind i kraniet på dig. De skærmer for omverdenens med deres fysiske design og maskerer forstyrrende lyde med deres egne, indbyggede loops.

Der er altså ikke tale om aktiv støjreduktion og du kan heller ikke streame musik fra din telefon med Sleepbuds. Det ville nemlig kræve et større batteri, og så bliver de for store til at sidde komfortabelt i ørerne på folk, der sover på siden.

I stedet kan du vælge mellem 10 forskellige lydeffekter, der virker afslappende for mange mennesker. Det er f.eks. naturlyde som regn, et vandfald, bølgebrus, landlige nattelyde, vind, der blæser med mere. Du kan dog også få ”brun” støj, der efter sigende minder om lyden, du hørte, da du lå i din mors mave, og derfor virker afslappende og tryg.

Sleepbuds er det mindste produkt, Bose nogensinde har lavet, og kom til verden gennem et IndieGoGo-projekt.

Det store spørgsmål er dog, om folk er klar til at betale den høje pris for Sleepbuds. De er sendt på markedet til 250 dollar, eller cirka 1600 kroner før danske skatter og afgifter. De kan hurtigt komme op på et par tusindlapper i danske butikker. Omvendt er det måske en lille investering, hvis det hjælper dig med at sove, og kan dække lyden af din snorkende partner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.