Forside Nyheder

Comcast overbyder Disney på køb af Fox

-

Der er gået et halvt års tid siden Disney annoncerede at de havde købt Fox, men inden den handel er gået igennem er der kommet et højere bud fra Comcast.

Comcast har overbudt Disney på købet af 21st Century Fox.

Annonce:

Inden du nu tænker: Hedder det ikke 20th Century Fox? Så ja og nej. 21st Century Fox er moderselskabet stiftet af Robert Murdoch, der bl.a. ejer Fox som igen ejer Hollywoodstudiet 20th Century Fox.

Walt Disney har allerede en betinget købsaftale på Fox, men nu har telekommunikations-selskabet Comcast, der er en stor kabel-tv og broadcaster i USA, lagt et modbud på 65 mia. dollars svarende til 411 mia. kroner.

Buddet kommer i kølvandet på teleselskabet AT&Ts køb af en anden mediegigant, Time Warner, for 85 mia. dollars, svarende til 537 mia. kroner

Buddet fra Comcast ligger 35% over Disneys aftalte købspris, og medregnet er den bod på 2,5 mia. dollars som Disney skal have hvis den oprindelige aftalte handel går i vasken.

 

Annonce:
Forrige artikelPlex klar på Panasonic TV
Næste artikelFodbold VM sendeplan, med 4K UHD kampe
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.