Forside * Nyheder

Elgiganten: VM sparker til salget af TV, soundbars og konsoller

-
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Hvis der er noget der kan sælge fladskærms-tv så er det en stor sportsbegivenhed som fodbold, bekræfter Elgiganten.

Snart er der VM i Fodbold. Den store turnering hvert 4. år der trækker rigtigt mange til skærmene når favoritholdene er i kamp.

Men er det ikke lige til et af de udendørs storskærmsarrangementer, så er det også ‘den tid’ hvor flere pludselig opfatter TV’et i stuen som lidt for lille, lidt for gammelt, og moden til udskiftning.

Annonce:

Dette VM er ingen undtagelse og denne gang er Danmark også med, så nu kribler det igen for at investere i nyt grej. Det bekræfter elektronikforhandleren Elgiganten.

“At Danmark for første gang i mange år er med til en VM-slutrunde kan tydeligt aflæses i salget af de store fladskærms-tv”, fortæller salgschef for audio/video i Elgiganten, Thomas Overgaard, og fortsætter:

“Vi har i de seneste uger mærket en stigning i efterspørgslen på de store fladskærms-tv. Det er især 65″ der går som varmt brød, men også 55″ er en meget populær størrelse”.

65″ TV sælger lige nu i dobbelt antal hos danmarks største elektronikkæde, sammenlignet med samme periode sidste år.

 

Konsoller og spil

En affødt effekt af VM-slutrunden er også at salget af spillekonsoller og fodboldspil er steget.

“Salget af spillekonsoller og tilhørende fodboldspil er steget op til VM, og det er helt tydeligt at se, at mange har fået blod på tanden og selv ønsker at dyste med vennerne hjemme i sofaen. Det er især FIFA 18 og Pro Evolution Soccer 2018 som vi sælger mange af i øjeblikket”, fortæller Thomas Overgaard.

Udover TV og spillekonsoller så er der også vækst i salget af soundbars her op til VM start.

Fodbold VM starter d. 14. juni og Danmark skal i kamp første gang d. 16. juni.

 

Se også

Fodbold VM sendeplan, inkl. oversigt over 4K UHD kampe

Ugens tilbud på TV, konsoller mm.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.