Forside * Nyheder

Facebook vil hjælpe dig af med spoilere

-

Var du en af dem, der undgik sociale medier søndag og mandag for ikke at se spoilere for ’Westworld’-sæsonafslutningen?

I så fald kan du glæde dig over et nyt initiativ, der er på vej fra Facebook. Den sociale mediegigant vil nu indføre en ’Snooze’-funktion for bestemte nøgleord, sådan at du ikke kommer til at se indlæg med ordene ombord i en periode.

Annonce:

Funktionen er i princippet en udvidelse af den ’Snooze’-funktion, Facebook indførte sidste år, hvor du kan sætte en af dine Facebook-venner på ’Mute’ i 30 dage, hvis for eksempel din onkel bliver lige træls nok med sine platte vittigheder.

’Keyword Snooze’, som funktionen hedder på engelsk, gælder også i 30 dage. Hvis du er meget lidt sports-interesseret og er ved at få flip af fodbold-VM, kan funktionen altså holde alle sportsnyheder fra Rusland ude af dit Facebook-feed, indtil turneringen er overstået om et par uger.

Du finder funktionen der, hvor den anden Snooze-funktion også findes, altså i menuen øverst til højre i en Facebook-post. Når du klikker på den, kommer Facebook op med forslag til, hvilke ord, du ikke vil se indlæg om i 30 dage.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.