Forside Nyheder

Google lancerer dedikeret podcast-app

-

Der findes masser af podcast-apps til både Android og iOS.

Men når det gælder en officiel, dedikeret podcast-app fra skaberne af disse styresystemer, har Google haltet efter Apple, og man har skullet høre podcasts på Google Play Music.

Annonce:

Det laver Google om på nu. De har annonceret Google Podcasts, der er kan lidt mere end sædvanlige podcasts. Den har allerede indbygget adgang til over 2 millioner podcasts, og kan naturligvis søge i dem og streame dem på tværs af alle Googles produkter, lige fra Android over Home-højttalerne til Google Assistant.

Men indenfor de kommende måneder har Google tænkt sig at lancere noget, hvor de stikker af fra andre podcast-apps. Ved hjælpe af Googles cloud-baserede AI lytter app’en med på podcasten og kan auto-transkribere, hvad der bliver sagt. App’en læser med i transkriptionen og kan dermed give dig et overblik over, hvad der bliver sagt i podcasten.

Hvis du har en mistanke om, at det nye afsnit af en eller anden podcast ikke helt rammer dine interesser lige på kornet, kan du dermed se lidt frem i teksten og beslutte om du gider høre det hele.

Det betyder også, at app’en kan give dig bedre anbefalinger til afsnit fra andre podcast, du måske endnu ikke har hørt om, hvor de samme eller tilsvarende emner bliver behandlet.

Ifølge Engadget har Google endnu ikke nogle planer om en iOS-version.

Annonce:
Forrige artikelGoogle Chromecast og Home kan lække hvor du bor
Næste artikelHer er Oppos kantløse smartphone med pop-op-kamera
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.