Forside IFA IFA 2018

Læk: Philips OLED flagskib med high end lyd (B&W?)

-

Philips nye 9-serie flagskibs OLED TV med high end lyd (B&W?) lækker forud for IFA.

Da Philips tidligere i år annoncerede forårets tv-nyheder på et event i Amsterdam, der hed nyheden indenfor OLED TV model 803.

Annonce:

Men IFA-udstillingen nærmer sig, og for en europæisk baseret producent som Philips (TP Vision) der er IFA traditionelt også et sted hvor der vises nyheder frem.

Philips TV kunne forleden annoncere at de har indgået et partnerskab med højttalerproducenten Bowers & Wilkins om bedre lyd i topmodeller TV, og her blev netop OLED TV fremhævet som den billedkvalitet de gerne ville matche på lydsiden også.

 

Philips OLED903

Nu er et nyt flagskibs OLED fra Philips lækket i de første billeder og informationer. Det nye OLED TV hedder model 903 og beskrives netop som et TV med high end lyd.

Det er IF Design Award der har tildelt det nye Philips en pris og lækket informationerne om det.

Med udmeldingen forleden, med B&W lyd i et topmodel TV-produkt vi får at se på IFA-udstillingen, der kan det passe godt med at det er OLED903 der får lyd fra Bowers & Wilkins.

En anden nyhed er at der medfølger en mere simpel fjernbetjening. En ‘pind’ med færre knapper og noget der ligner et lille touchbaseret felt.

 

 

IF World Design Guide skriver:

“2018 903 OLED er designet til at give optimal billedkvalitet kombineret med high end lydgengivelse. Med dette minimalistiske tv-design leverer Philips på løftet om innovation gennem europæisk designkvalitet, hvor top-of-the-range teknologi er placeret i et design, der tydeligt kommunikerer den højeste ydeevne. En fuldstændig fordybende filmoplevelse gennem 3-sidet Ambilight. En Android-baseret smart fjernbetjening med talegenkendelse, og et reduceret antal knapper, supplerer yderligere dette flagskibsprodukt”.

 

Annonce:
VIAFlatpanelsDK
KILDEIF World Design Guide
Forrige artikelTillykke: LP’en fylder 70 år
Næste artikelVM bold løfter tv-seeningen med 15%
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.