Forside Produkter Mobil

Smartphone under opladning antændte og ejer omkom

-
Nazrin Hassan, adm. direktør i Cradle Fund, besøger et LEGO-land. Foto: Facebook

Smartphones der overopheder under opladning kan være farlige, men det er sjældent det går så galt som her.

Der har været talrige eksempler på brand og røgudvikling, fra opladere og smartphones der blev overophedet under opladning.

Men selvom det kan være slemt nok i sig selv, så hører det heldigvis til sjældenhederne at det ligefrem koster liv.

Annonce:

Administrerende direktør Nazrin Hassan fra det maylaysiske investeringsfirma, Cradle Fund, overlevede ikke. Det skriver avisen Business Today og Cradle Fund bekræfter hændelsen.

Han havde to smartphones til opladning ved sengen hvor han sov, en Blackberry og en Huawei. Én af dem overophedede, udviklede røg og antændte senere madrassen.

Ifølge en svoger døde Nazrin af røgforgiftning inden den efterfølgende brand. Samme svoger havde iøvrigt været imod at Nazrin opladede telefonerne i soveværelset, men for Nazrin Hassan var det vigtigt at have kommunikationsværktøjerne lige ved hånden.

Branden gjorde det efterfølgende umuligt for efterforskerne at afgøre hvilken af de to smartphones der havde udviklet røg og senere antændt.

 

Annonce:
VIABusiness Today Malaysia
KILDECradle Fund
Forrige artikelStort spilfirma sagsøger Warner Bros. over ’Westworld’
Næste artikelDR på YouTube blev geoblokeret for Danmark
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.