Forside Nyheder

Telia: Fri data på Danmarks kampdage under VM

-
Foto: recordere.dk

Nu behøver Telias kunder ikke bekymre sig om dataforbrug hvis Danmarks VM-kampe ses på mobilen ude i sommerlandet.

Hvis der ses med på Fodbold VM fra en mobil enhed, så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse hvis ens abonnement ikke har fri data.

Derfor har Telia valgt at give alle deres mobilkunder fri data i Danmark, på de dage hvor Danmark er i kamp under VM i Rusland.

Annonce:

“VM i fodbold er en kæmpe begivenhed, som samler rigtig mange danskere om skærmene. Vi ved af erfaring, at der er voldsom gang i dataforbruget under store nationale sportsbegivenheder”, fortæller Telias privatkundedirektør, Gustav Berghog, og fortsætter:

“Vores tv-forbrug har ændret sig markant de sidste otte år. Rigtig mange danskere har allerede droppet det gammeldags kabel-tv, men vælger i stedet at streame tv og sportsbegivenheder via mobil, tablet, Chromecast eller Apple TV. Og det kræver rigtig meget data”, fortæller Gustav Berghog.

Derudover skal du have en af tv-tjenesterne der streamer til mobil, for at se med. DR streamer deres kampe frit på DRTV, TV 2 Play og Telia TV streamer alle kampe. Det samme hvis der er adgang til tjenester som YouSee Film & TV eller Stofa WebTV gennem et andet abonnement.

Se også: Fodbold VM sendeplan, med 4K UHD kampe

Annonce:
Forrige artikelYouSee overtager Coop mobil
Næste artikelPower bløder fortsat, jagter overskud uden nye butikker
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.