Forside * Featured

YouSee tv-streaming gik ned under landskampen

-

YouSee TV & Film gik ned her kort efter landskampen mellem Danmark og Mexico blev skudt igang.

Det er sommervejr. Familien Danmark er ude ved grillen, mens der er landskampsbold. Sidste træningskamp mellem Danmark og Mexico inden det gør løs til VM om en uge.

Annonce:

YouSee-kunderne stiller ind på app’en YouSee TV & Film, blot for at konstantere at YouSee tv-streaming endnu engang er i problemer.

“Vi oplever i øjeblikket en fejl på YouSee TV & Film, der kan medføre, at flere af vores kunder har problemer med at tilgå vores tjenester online, heriblandt streaming af live-TV og film”, fortæller YouSee på deres Facebookside, og fortsætter:

“Vi arbejder på at få løst problemet så hurtigt som muligt og vi beklager fejlen mange gange”.

 

YouSee TV & Film på nødberedskab

 

På nødberedskab

YouSee har iværksat deres nødberedskab på app og web nu.

Her erstattes den normale app- og web-adgang til deres univers med on demand tv og film, med en simpel udgave der kun kan vise de direkte tv-kanaler.

Det betyder at der igen kan ses live tv eksempelvis fra fodboldkampen, men ingen start forfra, arkiv-tv, film eller andet on demand streaming.

 

Senere opdatering: YouSee tv-streaming vendte tilbage til normal drift senere på aftenen, efter at kampen var færdigspillet.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.