Forside Nyheder

Amazon dropper serie-demokratiet

-
Serien ‘The Man in the High Castle’ (bill.) var en af de første, hvor pilot-afsnittet blev lagt ud til afstemning blandt Amazons brugere (Foto: Amazon).

Amazon vil ikke længere lade brugerne bedømme, hvilke serier, der skal blive til mere end en pilot.

Det blev ellers anset som en nyskabelse, da Amazon gav folk mulighed for at bedømme en række projekter, som de overvejede at lade gå fra pilot til fuld serie. Det var en af den slags ting, man kan gøre i et Internet-baseret underholdningsunivers, som man ikke kunne gøre før i tiden.

Annonce:

Men det har ikke rigtig vist sige at give pote, og Amazon har derfor besluttet sig for at droppe afstemningerne indtil videre.

Hovedårsagen skal ifølge Albert Chang fra Amazon findes i den tid, det tager fra pilotens produktion og følgende afstemning, til første sæson af serien er færdig.

Chang siger til Entertainment Weekly, at det tager alt for lang tid at komme fra pilot til fuld serie, da der kan gå omkring et helt år fra en serie bliver stemt igennem af brugerne, til den rent faktisk får premiere. Nogle gange tager det kortere tid, som f.eks. ’The Marvelous Mrs. Maisel’, der ”kun” tog et halvt år.

Serier som ’The Man in the High Castle’ kunne dog have fået premiere længe før, hvis Amazon blot havde sagt ja uden først at få produceret en pilot og konsulteret publikum. Og det lader altså til, at Amazon foretrækker selv at tage beslutningerne, så de også har bedre styr på markedsføringen af serierne med mere.

Annonce:
Forrige artikelUkendte kræfter skal stå bag Amazons ’Lord of the Rings’
Næste artikelRetro lever: 90’er mobilernes top 10 – i brug!
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.