Forside Produkter HiFi & Surround

Her er pladespilleren der kan styres med en app

-

Kickstarter projekt: Pladespilleren Zephyr Apollo er en digitalt styret analog pladespiller.

Pladespilleren moderniseret, med mulighed for ‘playlister’, touch betjening og app-styring.

Annonce:

Det er hvad folkene bag pladespilleren Zephyr Apollo lover. Et projekt de forsøger at få finansieret gennem crowfunding-portalen Kickstarter.

Da CD’en i sin tid kom frem var det rigtigt smart at der kunne skippes et nummer, eller samme nummer lige nu høres igen og igen. Dette uden at vente på kassetten spolede eller man skulle rejse sig op for at flytte tonearmen.

Her kommer en pladespiller der forener den ‘digitale’ betjening, uden at gå på kompromis med den analoge lyd.

 

 

Nu kan der fra fjernbetjening – app – skippes til næste nummer, høre samme nummer igen eller der kan laves en lille playliste som spil track 2, 4 og 5. Fjernbetjeningen kører over Bluetooth.

Pladespilleren benytter en tangential tonearm, en arm der kan flyttes i mikro-step og en sensor aflæser pauserne mellem numrene. Skal hele pladen afkodes kører armen lige en tur ind til midten og tilbage igen, så ved pladespilleren hvor de enkelte numre starter og slutter.

Der er selvfølgelig ingen information om kunstner og titler på en LP-plade, men de enkelte musiknumre på pladen nummeres. Så man kan trykke 3 for at spille nummer 3 osv.

 

 

Folkene bag kommer fra pladeforretningen Vinylicious Records i Singapore, og nu forsøger de at skaffe nok penge til at starte produktionen op.

Hvis det kan friste så koster pladespilleren ca. kr. 13.500 og de forventer levering fra april 2019. Kickstarter-projektet kan ses her.

 

Annonce:
Forrige artikelLoewe Bild 3 OLED TV klar i 65″
Næste artikelYouSee krævede dobbeltbetaling fra mobilkunder
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.