Forside Nyheder

Huawei mener at smarture og øretelefoner hører sammen

-

Huawei mener, at håndleddet er det bedste sted at gemme sine øretelefoner og headset.

Det viser to nyheder, der er kommet frem nogenlunde samtidigt.

Annonce:

Den ene er nyheden om at Huawei har søgt patent på smarture, der kan fungere som holder til trådløse øretelefoner. Det hollandske website Lets Go Digital har fået øje på patentansøgningen, der viser en smartursmodel, hvor nogle meget små, trådløse øretelefoner kan transporteres i remmen eller der, hvor remmen sidder fast på selve uret.

Men der er naturligvis kun tale om et koncept indtil videre. Huawei har imidlertid allerede sendt et smartur på markedet, der samtidigt var et Bluetooth-headset, man kunne pille ud og sætte i øret. Det skete i 2014, da de præsenterede TalkBand B1. En ny version kom i 2016, der opgraderede designet en del.

Nu ser det ud som om, de er klar med næste udgave, TalkBand B5, der rent designmæssigt minder om forgængeren fra 2016. Vi ved ikke ret meget om de tekniske specifikationer, men Evan Blass, der altid har kilderne i orden, har fået fat i ovenstående billede af den.

Annonce:
Forrige artikelSamsung får patent på kombineret iris- og ansigts-genkendelse
Næste artikeliPhone kan blive større og mere kulørt til efteråret
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.