Forside Indhold og distribution Musik

Langt om længe: Amazon Music can nu caste til højttalere med Alexa

-

Når Spotify er så populær, som tjenesten er, skyldes bl.a. Spotify Connect.

At det er supernemt at sende musik direkte fra app’en til kompatible højttalere og andre enheder har formentlig gjort en ret stor forskel, ligesom AirPlay gjorde det for iTunes og siden Apple Music.

Annonce:

Derfor kan det undre, at det først er nu, Amazon Music følger trop. Amazons musiktjenester er små spillere i forhold til de andre, men den lettere begrænsede Prime Music følger med, hvis man har et Prime-medlemsskab, og det er der trods alt en del, der har – og snart også en hel del danskere, når Amazon senere i år åbner i Norden.

Derudover har Amazon dog også en ”rigtig” Spotify-konkurrent i form af Amazon Music Unlimited, der er billig, hvis man har sådan et Prime-abonnement eller ejer en Echo-højttaler.

Det er netop det faktum, at Amazon laver højttalere, der gør det lidt mærkeligt, at Amazon Music-app’en indtil videre ikke har kunnet streame trådløst til højttalere. Men det kan den nu. Det kræver blot, at højttaleren har Alexa ombord.

Det har Echo-højttalerne naturligvis, men også Libratone Zipp, UE Boom, Sonos One og Onkyo P3 er med i klubben.

Funktionen kaldes Alexa Cast. Amazon specificerer faktisk ikke, at app’en kun kan caste til højttalere, men skriver at app’en virker med Alexa-enheder. Så spørgsmålet er, om der også kan castes musik til f.eks. LGs tv-modeller med Alexa ombord.

Annonce:
Forrige artikelPhilips Hue på vej med udendørs lysslanger
Næste artikelApple Watch-salget i skarp stigning
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.