Forside Nyheder

Ny teaser for ’Stranger Things’ Sæson 3 fokuserer på…storcentret?

-

Det ser ikke ud som om ’Stranger Things’ har tænkt sig at droppe 80’er-nostalgien i den kommende sæson 3.

Annonce:

Netflix-serien, der netop har høstet en ordentlig røvfuld Emmy-nomineringer, ser ud til at putte et storcenter ind i en central rolle i den kommende sæson. I hvert fald, hvis man skal stole på den første teaser, der er kommet fra holdet bag serien.

I den introduceres vi til Starcourt Mall, det første, store shoppingcenter, der har fundet vej til Hawkins, Indiana, hvor serien foregår.

Storcentre spillede en central rolle i amerikansk 80’er- og 90’er-kultur, hvilket man ikke bare kan se i film fra dengang, men måske især i Kevin Smith-klassikeren ’Mallrats’ fra 1995.

I teaseren her får vi ikke bare lov til at opleve firserfarver og -mode i al deres kiksede glorværdighed, men også en række amerikanske brands, der enten ikke eksisterer mere eller har fået nye logoer og navne siden. Der er også en række kulturelle produkter til stede i traileren, der ser ud til at placere traileren (og måske den nye sæson?) i 1984.

Den vigtigste – og måske eneste – forbindelse til handlingen er at karakteren Steve (bill.) dukker op som ekspedient i den lokale isbutik. Det er der så meget fokus på, at det næsten må få betydning i den kommende sæson, der forventes at lande til næste år.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.