Forside Nyheder

Chromebook får Windows 10 i dual boot (rygte)

-

Googles Chromebook computere kan snart få dual-boot til Windows 10

Chromebooks fra Google er født med Chrome OS, men snart bliver det måske muligt at køre Windows 10 på de computere også.

Det er folk fra XDA Developers der har opdaget at Google i et stykke tid har arbejdet på en AltOS-mode til Chrome OS, altså understøttelse af et alternativt operativ system. Det skriver The Verge.

Annonce:

Den nye funktion går under navnet Campfire. Om det er det endelige navn eller kun et kodenavn for nu vides ikke, men tankerne ledes hen mod Apples boot camp, der er muligheden for at boote Macs op med andre operativsystemer.

Hvilke Chromebooks der vil understøtte Campfire, og hvornår det kommer på markedet er endnu uvist. Men fra første opdagelse af dets eksistens tilbage i april og til nu, der har udviklerne fundet referencer af flere omgange. Senest nogle variable i Chrome OS der peger mod at Campfire udkommer til mere end en model Chromebook.

 

Annonce:
Forrige artikelSavner du en film på streamingtjenesterne? Sæt den på ny liste
Næste artikelHoloLens skal bruges under hjerteoperationer på børn
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.