Forside Indhold og distribution Film

Dominic Monaghan føjet til ’Star Wars: Episode IX’-rollelisten

-

”You aaaalll everybody – You aaaalll everybody”

Hvis det ovenstående omkvæd ringer en klokke hos nogen, er det nok fordi, de var fans af serien LOST, da den rullede over skærmene for nogle år tilbage.

Annonce:

Sangen var det eneste rigtige hit, som gruppen Drive Shaft havde, og den var skrevet af bassisten i bandet Charlie Pace, der tilfældigvis ombord på Oceanic 815, hvis nedstyrtning var det centrale element i serien.

Han blev spillet af Dominic Monaghan, der i sin tid fik et gennembrud som Frodos makker Merry i ’Lord of the Rings’-filmene. Siden har han blandt andet haft sit eget tv-show ’Wild Things’, hvor han havde selskab af nogle af de farligste og vildeste dyr i verden. Han var også med i Duncan Jones’ Netflix-film ’Mute’.

Når ’Star Wars: Episode IX’ ruller over skærmene næste år, kan Dominic Monaghan så bryste sig af at have været med i to af de mest indtægtsgivende sagaer på film. Han er nemlig blevet castet til den sidste film i Skywalker-sagaen.

Vi ved naturligvis ingenting om, hvad han skal spille endnu, og det eneste hint, der blev givet af skuespilleren før den officielle udmelding kom, var et indlæg på Instagram.

Den J.J. Abrams-producerede ’Episode IX’ får premiere i december 2019.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.