Forside Detail

Expert lukker i Ringe

-
Expert Midtfyn Ringe. Foto: Google Streetview

Endnu en af de klassiske radio/tv-butikker drejer nøglen om.

Konkurrencen er hård på markedet for elektronikprodukter, og når Elgiganten, Power og Bilka m.fl. kæmper om kunderne, så er det ofte til priser hvor den almindelige radio/tv-butik ikke kan være med.

“Når de annoncerer varer, så er det med tab”, fortæller indehaver af Expert Midtfyn i Ringe til avisen Fyens Stifttidende, og fortsætter:

Annonce:

“Det siger jeg ikke for at være smart, for der bliver solgt varer med tab for at få handlen og få markedsandele, og det vil jeg ikke blive ved med at være en del af. Vi er her for at servicere vores kunder, men vi er her også for at tjene til vores løn, bemærker”.

Den hårde konkurrence har ført til et vigende salg i butikken i Ringe, og det er årsagen til at indehaver Lars Sjøholm nu har valgt at sige stop.

“Det er en svær branche at tjene penge i, og vi kan se rundt omkring, at jeg ikke er den eneste. Tager vi vores kæde, så er der ikke mange tilbage”, fortæller han til avisen.

Lars Sjøholm har været i Expert i Ringe i 25 år og overtog butikken i 2007. De første 6-7 år derefter var gode, men herefter begyndte det at gå ned ad bakke. Han vil dog ikke give de store kæder hele skylden, men mere at markedet har ændret sig, men internethandel og elektronikvarer tilgængelig via mange kanaler.

Så nu drejes nøglen om med udgangen af denne måned.

“31. august bliver sidste åbningsdag. Der bliver tale om en planlagt lukning”, lyder det fra Lars Sjøholm til Fyens Stifttidende, og tilføjer at det er en lukning der har været aftalt i flere måneder nu.

Forretningen gør nu klar til ophørsudsalg.

 

Annonce:
KILDEFyens Stifttidende
Forrige artikelSiri får nye stemmer: Hør både hende og ham her
Næste artikelDen næste iPad kan blive næsten kantløs
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.