Forside Indhold og distribution Musik

Google: Vi arbejder på at gøre YouTube Music bedre

-

Da Google lancerede YouTube Music i de første lande tilbage i maj, manglede der en masse funktioner.

Det ser dog imidlertid ud som om, Google kan nå at implementere disse og andre ændringer, inden tjenesten lanceres officielt i Danmark senere i år.

Annonce:

Elias Roman, der er produktchef for YouTube Music, fortæller nemlig Engadget, at der vil blive rullet nye funktioner til tjenesten ud ugentligt i de kommende måneder.

Lige nu er YouTube Music for eksempel igang med at udrulle en funktion, hvor downloadet musik kan gemmes på en harddisk eller et microSD-kort i smartphonen. En anden funktion, der skulle være på vej, er bedre sorteringsmekanismer for albums, der lige nu primært er sorteret efter, hvornår de er blevet tilføjet til dine favoritter.

I visse tilfælde fjerner holdet bag dog også funktioner, der gør oplevelsen værre. Det gælder for eksempel en funktion, hvor din YouTube-historik fra nettet blandes ind i historikken fra YouTube Music. Det fandt folk dog mere forvirrende end gavnligt.

Det lader også til at den almindelige YouTube-tjeneste på et tidspunkt i fremtiden vil gøre det muligt at sortere musikere, du følger på YouTube Music fra de andre indholdsskabere, du følger på YouTube. Lige nu er det én stor pærevælling.

Som Roman anfører, vil YouTube Music dog også skille sig ud fra konkurrenterne på et andet punkt. De vil ikke, som Tidal, Spotify og Apple Music, forsøg at få eksklusivt indhold ombord. ”Vi er ikke fokuseret på eksklusivt indhold. Vi tror ikke det er godt for hverken forbrugere eller branchen som sådan”, forklarer Elias Roman.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.