Forside Produkter Connected Home

Mesh WiFi-routere med powerline-understøttelse fra TP-Link

-

TP-Link lancerer nu et hybridt mesh wi-fi-system med powerline-understøttelse (netværk via stikkontakterne).

TP-Link Deco P7 er et hybrid-produkt der kombinerer et MESH Wi-Fi-system med understøttelse af powerline-netværk via husets el-forbindelser.

Annonce:

Det er en kombination af dual-band AC1300 wi-fi og AV600 powerline-forbindelse.

“Deco P7 understøtter powerline-netværk, og det gør det til en kraftfuld løsning, når man ønsker ét samlet netværk, der dækker hele hjemmet – uden at vægge og andre ‘forhindringer’ forringer signalet”, fortæller Samuel Xu, der er Country Manager for TP-Link i Denmark.

Første sæt af MESH-routere kommer med 3 enheder, hvilket er nok til at dække de fleste hjem, men systemet understøtter op til 100 enheder hvis der er behov for større dækning.

 

TP-Link Deco P7

 

Når Deco-enhederne placeres i forskellige rum, arbejder de sammen for at sikre stabilt netværk i hele huset og eliminere områder med svagt signal.

Et MESH-system sørger automatisk for, at ens mobil, tablet eller computer altid automatisk kobler sig på den nærmeste Deco-enhed. På den måde undgår man, at forbindelsen forringes, når man bevæger sig fra rum til rum, og man opnår altid maksimal hastighed.

Deco P7 understøtter både IEEE 802.11r og 802.11k/v som gør, at forbindelsen kan skifte fra én Deco-enhed til en anden, helt uden at man lægger mærke til det – selv midt under streaming.

 

 

Mesh wi-fi via powerline

Takket være powerline-teknologi kan Deco-enhederne placeres overalt i hjemmet – blot der er en stikkontakt – uden at man behøver at bekymre sig om tykke vægge eller lange afstande.

Deco P7 identificerer automatisk den bedste vej til opkobling, så man opnår uforstyrret forbindelse selv i hjemmets fjerneste afkroge – uanset om man streamer, video-chatter, gamer eller surfer på nettet.

 

Sikkerhedspakke

Det medfølgende sikkerhedssystem, TP-Link Homecare, inkluderer robust forældrekontrol, indbygget antivirus og trafikoptimerende “Quality of Service” (QoS), der beskytter netværkets enheder mod skadelige programmer og indtrængen fra hackere samtidig med, at det automatisk blokerer besøg på skadelige websites.

Opdateringer til sikkerhedspakken leveres af Trend Micro og det medfølgende abonnement gælder i 3 år.

 

Pris og tilgængelighed

TP-Link Deco P7 koster 2.599 kr. for et sæt med 3.

Lander i butikkerne i denne måned.

 

Annonce:
Forrige artikelOnkyo opdaterer produkter til Deezer HiFi flac-streaming
Næste artikelHuawei har overhalet Apple i salg af smartphones
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.