Forside Nyheder

Mophie-grundlæggere kaster sig over økovenlige opladere

-

Nogle af folkene bag Mophie, der er mest kendte for deres iPhone-battericovers, kaster sig nu over endnu en niche.

De har startet firmaet Nimble, der producerer en række nye opladere og andet mobiltilbehør, der er mere nænsomt overfor miljøet end konkurrenterne.

Annonce:

I stedet for at bruge plastik til disse produkter, har Mophie valgt at bruge nedbrydelige materialer som bioplast og hamp, og bruger derudover også plastik fra genbrugte plastikflasker og genanvendt aluminium.

Folk, der har dårlig samvittighed over at deres forbrug af plastik er tårnhøjt på grund af alle de gadgets, de køber, kan således vælge blandt andet trådløse ladeplader, rejseopladere og mobile rejsekits samt stativer til smartphones og tablets, der er lavet i de miljøvenligere materialer.

Nimble bruger ikke engang rigtig maling og lak til produkterne, men et mere miljøvenligt alternativ, og al emballagen kan smides i genbrugs-spanden.

Indtil videre kan Nimble-produkterne kun købes via nettet og sendes til USA, men firmaet skriver på sin hjemmeside, at de håber at ekspandere til internationale markeder i ”den nære fremtid”.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.